Садовий центр - розсадник
Новини
04.09.2017

Чому варто обрати лісний бук "Atropunicea Purpurea"?

Бажаєте додати яскравий акцент своєму подвір’ю чи саду? Тоді зверніть увагу на лісний бук “Atropunicea Purpurea”.

Лісовий бук має багряне листя, котре притягує погляди. Ця рослина використовується як звичайне дерево і як декор маленьких присадибних ділянок, а саме, як солітер незвичайної форми.

Якщо Ви кинули оком на “AtropuniceaPurpurea”, знайте, що він потребує постійного рівня ґрунтових вод. Належні умови утримання такого дерева дозволяють йому за 20 років вирости до чотирьох, а то й п’яти метрів заввишки. Загалом же “Atropunicea Purpurea” може досягти 30 метрів. В рік таке дерево стає вищим на 40 сантиметрів.

Не потрібно висаджувати цей різновид буку групами, а краще робити поодинокі насадження, але не виключене створення рядів з таких дерев. Ця рослина не погано переносить підрізання, а тому з неї можна формувати різного роду фігури, які слугуватимуть прикрасою Вашої присадибної ділянки.

Лісний бук “Atropunicea Purpurea” якнайкраще підійде для великих сонячних садів з плодовитим ґрунтом. І пам’ятайте, що у цього дерева зі стовбуром, що йде до самої вершини, в природі з часом гілля звисає до самої землі.

Euro Plants